TRJ Entertainment tunnelmaa juhliisi

Palvelumme

DJ-PALVELUT

DJ voi soittaa missä vain: häät, kouludisko, synttärit, pikkujoulut, ... Soitettava musiikki on aina tilaisuuteen sopivaa ja toiveiden mukaista.

DJ tuo aina mukanaan tarvittavat soitto- ja äänentoistolaitteet, sekä laajan musiikkivalikoiman. Toimimme Helsingin, Tampereen ja Turun alueella. Kysy myös tarjousta muualle Suomeen!

HÄÄ-DJ

DJ voi soittaa häissä ruokailun tai kahvituksen taustamusiikeista aina pikkutuntien listahitteihin saakka.

Illan musiikillinen linja suunnitellaan hääparin toiveiden mukaiseksi.
Laajasta musiikkivalikoimasta löytyy jokaiselle mieluista musiikkia ja tiskijukka tekee biisivalintansa yleisö mielessään.

Varaa DJ juhliisi nyt, saat DJ:n ja äänentoiston alk. 300 € / 6 h.

VALAISTUS

Tilasta kuin tilasta tulee viihtyisämpi tunnelmavalaistuksella. LED-valoin toteutettu tilan valaisu on halpa panostus vieraiden viihtyvyyden nostamiseksi.

Diskovalaistus voidaan luoda efektivaloilla, stroboilla ja savukoneella, aina toiveidesi ja budjettisi mukaan. Kysy tarjousta!

Laitteemme

Musiikit toistamme luotettavasti tietokoneelta Native Instrumentsin DJ-pöydän kautta. Äänentoistoon käytämme kahta Mackie SRM 450 -kaiutinta, joissa riittää potkua aina sadan hengen tilaisuuksiin asti. Tarvittaessa tuomme mukanamme myös subwooferin. Kauttamme saat äänentoiston myös isompiin tapahtumiin. Mukana on aina myös langaton mikrofoni.

Käytämme pääsääntöisesti led-valoja, jotka riittävät täyttämään isotkin juhlatilat. Valoista voidaan luoda niin tunnelmallinen tilavalaistus kuin vauhdikas diskovalaistuskin. Tarpeen mukaan tuomme myös strobon ja savukoneen luomaan biletunnelmaa.